Bruidsjurken vanaf €295,- tot maximaal €1195,-

De meeste en mooiste betaalbare bruidsjurken van heel Noord-Holland.

De perfecte trouwjurk vinden, binnen het budget, is de wens van elke bruid. In onze bruidsmode outlet vind je de meest mooie trouwjurken in alle stijlen, materialen en modellen voor de laagste prijs.Wil jij de collectie komen passen? Maak dan gelijk een afspraak

Wij verkopen enkel jurken van internationale bruidsmodelabels uit de nieuwste collecties. Het gehele jaar kopen wij de nieuwste modellen in om onze collectie altijd up-to-date te houden. Veel modellen die wij in onze winkel hebben hangen zijn exclusieve en enkele stuks. Dat betekent one of a kind, maar ook dat we deze niet kunnen nabestellen. 

In ons assortiment vind je o.a. bruidsmode van St. Patrick, White One by Pronovias, Enzoani, Beautiful Bridal, Bridalstar, Jarice, Maggie Sottero, Mori Lee en onze eigen huiscollectie. Naast bruidsmode hebben wij ook een uitgebreide accessoires en sieradencollectie. Onze sieraden worden gemaakt met swarovski en in ons eigen atelier vervaardigd. 

Op onze website vind je slechts een selectie van de modellen die wij in ons assortiment hebben. Zie je op onze website een jurk die je mooi vind en die je graag zou willen passen? Dan hebben wij deze gegarandeert in onze winkel hangen.

Wist je dat we nog veel meer jurken in onze winkel hebben?

Bezoek onze winkel in Hoorn en bekijk de volledige collectie.