Bruidsmode Heerhugowaard

Nog 11 maanden, 12 dagen, 4 uur en 24 minuten. En dan sta jij met jouw geliefde voor het altaar! Stiekem kijk je al rond voor de mooiste bruidsmode van Heerhugowaard. Maar waarom ga je niet een keer langs bij Dani van Toll Bruidsmode in Hoorn? Op nog geen 20 kilometer afstand vind je de grootste bruidsmodewinkel van heel Noord-Holland! Meer dan genoeg keuze!

Goed. Hij heeft je gevraagd. Of jij hem. Dat kan ook natuurlijk. Al sinds dag één kijk je rond voor jouw perfecte trouwjurk. Maar wanneer moet je écht gaan zoeken? Onze specialisten zijn het erover eens: je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Stap jij tussen de 11 en 9 maanden voor de trouwerij de eerste bruidsmodezaak binnen? Dan zit je gebakken. Want vind je niet direct de perfecte bruidsmode voor jouw trouwerij in Heerhugowaard? Dan heb je nog voldoende tijd om deze toch in huis te halen. Bestel altijd 8 tot 6 maanden voor de bruiloft jouw japon.

Een pasafspraak

Heb je net jouw eerste pasafspraak gemaakt? Dan geven wij jou een paar tips om goed voorbereid voor de dag te komen. Zorg er in de eerste plaats voor dat je net ondergoed draagt. Vaak sta je niet alleen in een pashokje. En dan wil jij je niet onzeker voelen. Om diezelfde reden moet je ervoor zorgen dat je jezelf goed geschoren hebt. En dat je deodorant meeneemt. En onze laatste tip? Geniet van deze speciale dag en beweeg erop los! Dan verzorgen wij de beste bruidsmode voor jouw trouwerij in Heerhugowaard!

Jouw droomjurk bij Dani van Toll Bruidsmode

Ben je op zoek naar bruidsmode in de omgeving van Heerhugowaard? Maak dan eens een uitstapje naar Dani van Toll Bruidsmode in Hoorn! De grootste bruidsmodezaak van heel Noord Holland! Niet alleen hebben wij meer dan 150 trouwjurken van absolute topmerken, zoals: Enzoani en Mori Lee. Maar ook talloze jurken tot € 895 euro binnen onze eigen No Label by Dani van Toll-collectie. Zo zit er voor iedere vrouw de perfecte jurk tussen. En de bijbehorende trouwaccessoires? Ook die hebben wij voor je op voorraad!

Pas nu bruidsmode nabij Heerhugowaard

Het aftellen is begonnen. Nog even en jullie grote dag is aangebroken. Ben jij al op zoek naar jouw droomjurk? Kom dan eens langs bij Dani van Toll Bruidsmode. Vraag vandaag nog een pasafspraak aan. Of bel naar 0229-84 14 84. Met vragen kun je ons ook altijd een Whatsappje sturen. Dit kan naar 06 - 12 12 92 51. Sta jij straks met onze bruidsmode in Heerhugowaard?

Op zoek naar een bruidsjurken onder de €1000,- euro? 

Klik hier voor onze No Label by Dani van Toll collectie.