Bruidsmode Purmerend

Sinds het aanzoek kun je nergens anders meer aan denken: je gaat trouwen! En die bewuste dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Geen onverwachte regenbuien. Geen familiedrama. En het allerbelangrijkste: jouw trouwjurk moet he-le-maal perfect zijn! Daar kunnen de specialisten van Dani van Toll Bruidsmode jou bij helpen. Op nog geen half uur van Purmerend vind jij de mooiste bruidsmode. Wij zijn niet voor niets dé grootste van Noord-Holland!

Natuurlijk willen wij dat jij in de beste bruidsmode door Purmerend kunt lopen. Voor iedere bruid is dat weer een andere jurk. Wanneer je onze bruidsmodezaak binnenloopt, zul je je ogen dan ook uitkijken. Zoveel keuze! Zo heb je aan de ene kant trouwjurken van internationale merken, zoals Demetrios, Enzoani en Mori Lee. Maar aan de andere kant kun je ook kiezen voor een unieke jurk uit ons atelier. Zo is er voor iedere bruid de perfecte jurk te vinden.

Een trouwjurk aanpassen

Heb je jouw ultieme droomjurk eindelijk gevonden? Dan zul je merken dat deze misschien niet gelijk goed zal passen. Geen paniek! Dat is namelijk heel normaal. Grote kans namelijk dat de trouwjurk vermaakt zal moeten worden. Een coupeuse past hem dan helemaal op jouw maten aan. Wil je jouw jurk daarna nog een final touch geven? Door bijvoorbeeld kant of kraalwerk toe te voegen? Dan kan hij of zij dat ook voor je doen. Zo weet jij zeker dat jij straks in Purmerend in de mooiste bruidsmode staat te stralen.

Vind jouw trouwjurk bij Dani van Toll Bruidsmode

De perfecte bruidsmode voor jouw trouwerij in Purmerend nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje bij Dani van Toll Bruidsmode in Hoorn. De grootste bruidsmodezaak van Noord-Holland! Met ruim 150 trouwjurken van internationale merken, een eigen collectie en een ruim assortiment aan accessoires is er voor elke bruid wat wils. Op zoek naar bruidsjurken tot €895? Kies dan voor een jurk uit onze No Label by Dani van Toll-collectie. De mooiste bruidsmode voor jouw grote dag in Purmerend vind je bij ons!

Op zoek naar bruidsmode in Purmerend?

Op zoek naar een bruidsjurk die perfect bij je past? Snuffel dan eens door de ruim 150 jurken van Dani van Toll Bruidsmode. Romantisch. Klassiek. Bohemian. Sexy. We hebben het allemaal! Plan direct een pasafspraak met ons in. Of bel 0229-84 14 84. Liever schriftelijk contact? Stuur ons dan een bericht of stuur een appje naar 06 - 12 12 92 51. Draag jij straks onze bruidsmode in Purmerend?

Op zoek naar een bruidsjurken onder de €1000,- euro? 

Klik hier voor onze No Label by Dani van Toll collectie.