Bruidsmode Zaandam

Bruidsmode in Zaandam of omgeving gezocht? Heb je onlangs het ja-woord gegeven en begint je zoektocht naar dé perfecte trouwjurk? Kom eens langs bij Dani van Toll Bruidsmode. Wij zijn op slechts een halfuurtje rijden vanaf Zaandam gevestigd. In onze bruidsmodewinkel is een mooie selectie aan designer merken te vinden. Denk hierbij aan merken als White One by Pronovias, Enzoani, Maggie Sottero en Mori Lee.

Bekijk een deel van onze bruidsmodecollectie alvast hieronder! 

Het is geen geheim dat een bruiloft aardig wat geld kan kosten. Gelukkig krijg je er ook heel wat voor terug. De outfit van de bruid en de bruidegom is doorgaans ook een grote kostenpost. In onze bruidsmodewinkel nabij Zaandam houden we rekening er rekening mee dat je trouwjurk je geen rib uit je lijf moet kosten. Daarom kun je bij ons al terecht voor een trouwjurk met een budget vanaf €295,-. Onze bruidsjurken zijn nooit duurder dan €1.195,-!

Goed om te weten: Wij verkopen enkel trouwjurken uit recente collecties. Op is bij ons ook echt op. Wij kunnen de trouwjurken dus niet nabestellen!

Onze coupeuse maakt jouw jurk op maat!

Heb je een prachtige jurk gevonden in onze collectie? Na deze gepast te hebben, is het in veel gevallen nodig om deze zo aan te passen dat deze als gegoten zit. Bij Dani van Toll Bruidsmode beschikken we over een eigen atelier. Onze bruidscoupeuse zorgt ervoor dat jouw trouwjurk als gegoten zit.

Ook voor gelegenheidskleding!

Wanneer je gaat trouwen, sta je in het middelpunt van belangstelling. Maar als moeder van de bruiloft of als gast op andermans bruiloft is het natuurlijk ook belangrijk om goed voor de dag te komen. Naast een uitgebreide collectie bruidsmode, verkopen wij ook gelegenheidskleding in onze winkel nabij Zaandam. Al vanaf €59,- kun je bij ons terecht voor een cocktailjurk, galajurk of avondjurk.

Onze bruiden

We hebben al heel wat bruiden uit Zaandam en omgeving mogen helpen aan een prachtige trouwjurk. Ben je benieuwd naar de keuze van de bruiden? Bekijk de foto’s hier. We hopen je gauw te mogen begroeten in onze bruidsmodewinkel nabij Zaandam. We helpen jou ook graag aan de jurk van je dromen!

Betaalbare bruidsmode nabij Zaandam gezocht?

Voor betaalbare bruidsmode nabij Zaandam breng je een bezoek aan onze bruidsmodewinkel. Heb je vragen over onze collectie of wil je advies wanneer je het best kunt beginnen met je zoektocht naar een trouwjurk? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0229 - 84 14 84 of stuur een appje naar 06 - 12 12 92 51. Je kunt ook direct een pasafspraak maken in onze bruidsmodewinkel nabij Zaandam. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Op zoek naar een bruidsjurken onder de €1000,- euro? 

Klik hier voor onze No Label by Dani van Toll collectie.