Gelegenheidskleding Amsterdam

Avond, cocktail en galajurken

Voor een mooi feestje in Amsterdam ben jij op zoek naar nieuwe gelegenheidskleding. De jurken of blousjes, die je in jouw kast hebt hangen dekken de lading niet. Ze passen niet bij het thema, ze passen niet meer of je wilt gewoon eens wat anders. Wat de reden ook is: bij Dani van Toll Bruidsmode vind je vast en zeker wat je zoekt. Zo straal jij straks - binnen of buiten de stadsmuren van Amsterdam - in de mooiste gelegenheidskleding: bijvoorbeeld in een avondjurk, galajurk, cocktailjurk of een andere gelegenheidsjurk. 

Bezoek de website van onze boutique

Ruim assortiment

Gelegenheden komen in verschillende soorten en maten voor. Borrels. Dinners. Concerten. Hetzelfde geldt voor de outfits, die je kunt dragen. Zo kun je in Amsterdam verschillende gelegenheidskleding kopen, zoals: avondjurken, galajurken, cocktailjurken en andere gelegenheidjurken. Bij Dani van Toll vind je ze allemaal op één plek. Wat dacht je van de Rulabelle multiway wrap dress of een van onze exclusieve modellen? Keuze genoeg! 

Advies bij het passen

Het passen van gelegenheidskleding voor een feest in Amsterdam. Dat is best spannend. Want je bent vaak afhankelijk van de mening van anderen. Mensen, die misschien geen verstand van zaken hebben. Bij Dani van Toll geven wij je daarom graag professioneel advies. Niet alleen over de modellen, die je bij ons aandoet. Maar ook over de kleur en de pasvorm die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. 

Prachtig gekleed door Dani van Toll Bruidsmode

Het hele jaar door worden er verschillende evenementen georganiseerd. Van een borrel met collega’s tot een groot concert in Amsterdam: jij wilt er altijd op jouw allerbest uitzien met jouw gelegenheidskleding. Daar komt Dani van Toll Bruidsmode om de hoek kijken. Al sinds 2014 zijn wij in Noord Holland de grootste aanbieder van kleding, zoals: avondjurken, cocktailjurken en galajurken. Daarnaast bieden wij ook passende details aan. Zo zie je er in Amsterdam met onze gelegenheidskleding gegarandeerd betoverend uit. Denk aan: schoenen, accessoires & lingerie.

Direct gelegenheidskleding nabij Amsterdam kopen?

In onze hoofdstad is er altijd wel een feest te vinden. Om hier goed voor de dag te komen, kun je in Amsterdam en omstreken gelegenheidskleding kopen, zoals: avondkleding of een specifieke gelegenheidsjurk. Voor een ruim aanbod ga je na naar Dani van Toll Bruidsmode. Hier vind je namelijk de mooiste merken. Reis vandaag nog naar Breed 4 in Hoorn. Heb je een vraag? Dan kun je bellen naar 0229-84 14 84. Welke gelegenheidskleding wil jij in Amsterdam gaan dragen? 

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak