Over Dani van Toll

De winkel

Sinds 2014 is onze winkel een begrip op het gebied van echte bridal fashion. Met ruim 200 m2 kunnen wij ons met trots de grootste bruidsmode outlet van Noord-Holland noemen. Wij staan 7 dagen per week klaar voor iedere aanstaande bruid om haar te helpen met de voorbereidingen van haar grote dag. 

In ons assortiment vind je enkel actuele jurken van toonaangevende merken voor super lage prijzen. Naast jurken kun je ook bij ons terecht voor schoenen, sieraden, accessoires, kleding voor bruidsmeisjes, avondmode, lingerie en vermaakwerk. 

O.a. de collectie die je hier online kunt bekijken vind je bij ons terug in de winkel. Wil je ons complete assortiment bekijken? Bezoek ons dan aan Breed 4 in het centrum van Hoorn. 

We helpen je graag verder tijdens een vrijblijvende pasafspraak bij Dani van Toll Bruidsmode. 

Dani

Van kleins af aan heeft Dani al een grote passie voor mode en bruidsjurken. Daarom was een carrière als wedding professional  en designer niets minder dan vanzelf sprekend voor haar.  Door een eigen atelier te openen kon ze deze twee grote liefdes perfect combineren en haar creatieve ei kwijt. 

Op de jonge leeftijd van 16 jaar lanceerde Dani haar eerste bruidsmode collectie en deze werd zo goed ontvangen dat ze binnen no-time in de grootste bruidsmodezaken van Nederland hing. Twee jaar later veranderde Dani noodgedwongen haar atelier in een volledige winkel zodat zij nog veel meer aanstaande bruiden gelukkig kon maken.

Toen Dani van Toll transformeerde in een winkel begon ze ook met het inkopen van andere labels. Ieder jaar gaat ze op reis om weer een volledige nieuwe collectie met bruidsjurken en accessoires samen te stellen. Dankzij haar liefde voor mooie stoffen en kwaliteit vind je dus ook enkel de beste merken uit de industrie bij Dani in  de winkel. 

Atelier

Dani van Toll heeft een eigen atelier in store waar enkel door een ervaren team wordt gewerkt. Hier vermaken wij de bruidsjurken, borduren wij voor onze klanten en maken wij flowergirl jurkjes en swarovski sieraden naar eigen ontwerp. 

Door ons atelier aan huis kunnen wij iedere bruidsjurk aanpassen en helemaal eigen maken. Hier bij moet je denken aan bijvoorbeeld het toevoegen van bandjes, kantapplicaties, kralenwerk of de rug extra bijzonder maken. Ook verrichten wij hier indien nodig last-minute vermaakwerk. Binnen 48 uur kunnen wij een perfect op maat gemaakte bruidsjurk afleveren. Bij Dani van Toll is het mogelijk om een jurk te (laten) ontwerpen en vervaardigen. 

Wij vinden het belangrijk dat je een eerlijke prijs betaalt voor je trouwjurk. Daarom berekenen wij de vermaakkosten altijd door en verwerken wij deze niet in een inclusieve japonprijs.

Onze merken

♥ Enzoani
♥ White One by Pronovias
♥ Maggie Sottero
♥ St. Patrick
♥ Pronovias
♥ Jarice
♥ Mori Lee
♥ Bridalstar
♥ Elsa Coloured Shoes
♥ Poirier
♥ Dani van Toll
♥ Romantica of Devon
♥ Crystalline
♥ Victoria & Vincent

Onze werkwijze

Een trouwjurk kopen bij Dani van Toll

De eerste pasafspraak

Het passen van bruidsjurken kan best spannend zijn, vooral als het echt de aller eerste keer is. Misschien weet je al heel goed waar je naar op zoek bent, of misschien ben je daar nog niet helemaal uit. Wij snappen heel goed dat je soms best een beetje nerveus hier voor kan zijn. Daarom helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes! 

Tijdens een eerste pasafspraak bij Dani van Toll gaan we als eerst met je in gesprek. Zo worden jouw wensen voor ons duidelijk en kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Wij willen graag alle details over jouw bruiloft weten. Zo zijn we erg benieuwd naar de trouwdatum, jouw locatie, kleuren en thema's. Zodra we deze informatie compleet hebben gaan we met je op zoek naar dé jurk.

In onze winkel hebben we ook alle accessoires om jouw bruidslook af te maken. Deze kun je tijdens jouw eerste pasafspraak meteen proberen, maar ook bij jouw eerste doorpas afspraak. 

Doorpassen

Heb je jouw jurk gevonden? Indien deze uit onze voorraad komt kun je 'm meteen mee naar huis nemen. Is dit niet het geval en moeten wij jouw jurk bestellen? Dan kan dat soms een paar maandjes duren voordat wij die in huis hebben.

Zodra jouw jurk binnen is kom je voor een eerste doorpas. Dit is de check om te bepalen of het o.a. de juiste maat is. Daarna mag je 'm mee nemen en kom je 10 tot 12 weken voor je bruiloft weer terug. 

De volgende doorpas is een afspeld afspraak. Deze keer kijken wij wat er moet gebeuren om jouw jurk nog verder te perfectioneren. Naast verbeteringen aan de pasvorm kun je eventuele veranderingen als bandjes, mouwtjes, halsvormen en extra applicaties aan ons doorgegeven zodat we aan de slag kunnen gaan. 

Afpassen

Zodra jouw jurk vermaakt is kom je deze afpassen. Dit doen we ongeveer een maand voor jouw bruiloft. Voordat je komt afpassen is jouw jurk door ons gecontroleerd, gestreken en opgestoomd. Dit betekent dat wij jouw zorgen over de jurk volledig uit handen hebben genomen en je klaar bent voor de grote dag. 

Natuurlijk neem je jouw jurk alleen mee naar huis als deze perfect zit. Moet er toch nog een klein dingetje gebeuren? Dan hebben wij nog alle tijd om dit aan te passen. 

Voor sommige bruidsjurken zijn meerdere door- en afpas momenten nodig. Dit kan het geval zijn als we bijvoorbeeld meerdere aanpassingen verrichten, bij aankomen/afvallen, bij zwangerschap of bij enorme prinsessenjurken met veel lagen stof. 

Indien nodig adviseren wij je bij het ophalen over het aantrekken van jouw jurk.

Zeker van je aankoop

Dani van Toll Bruidsmode is CBW-erkend. Dit betekent dat wij meer zekerheid bieden dan andere bruidsmodewinkels in de omgeving. Wij hanteren een erkenningsregeling met drie belangrijke garanties. Zo ben je bij ons altijd zeker van je aankoop

Garanties van CBW-erkend

♥ Bij Dani van Toll is je aanbetaling gegarandeerd. 
♥ Dani van Toll maakt gebruik van een onpartijdige klachtafhandeling. De onafhankelijke geschillencommissie bruidsmode. 
♥ Bij twijfel biedt Dani van Toll binnen 14 dagen recht op herkeuze.