Bruidsjurken tot maximaal €1195,-

De meeste en mooiste betaalbare bruidsjurken van heel Noord-Holland.

Iedere bruid is uniek en heeft haar eigen persoonlijke stijl. Daarnaast is ook de perfecte jurk vinden binnen het budget de wens van iedere aanstaande bruid. Wij staan je graag bij in deze zoektocht.  Wil je onze bijzondere collectie komen passen? Maak dan gelijk een afspraak

In onze bruidsmodezaak vind je de nieuwste jurken van alleen maar bekende A-merken. Daarnaast hebben we ook een hoop exclusieve exemplaren die enkel bij ons verkrijgbaar zijn. Om iedere bruid zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we alle soorten stijlen, materialen en modellen in huis. 

In ons assortiment vind je o.a. de jurken van St. Patrick, Enzoani, White One by Pronovias, Amanda Wyatt, Crystalline, Romantica of Devon, Phil Collins Bridal, Maggie Sottero, Bridalstar, Rebecca Ingram, Mori Lee en Allure Bridal. We hebben in de winkel onze bridal collectie tot 1195 euro en een kleine premium selectie.

Op onze website vind je slechts een selectie van de modellen die wij in ons assortiment hebben. Zie je op onze website een jurk die je mooi vind en die je graag zou willen passen? Dan hebben wij deze gegarandeert in onze winkel hangen.

Wist je dat we nog veel meer jurken in onze winkel hebben?

Bezoek onze winkel in Hoorn en bekijk de volledige collectie.